petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

Sthlm

Publicerad 2011-06-22 16:48:27 i vardagligt

Efter två välbehövliga tjilldar i storstan lämnar vi de nu.. Mycket gott i magen och hur mycket chill som helst. Borde göras fler times, ikväll är det dags, kvällen vi många har längtat efter.. Känns som en evighet sedan men ikväll får jag träffa mina kära smidare!!

måste skaffa mig en hobby

Publicerad 2011-06-20 23:39:59 i vardagligt

dagen till ära har vart kass... måste verkligen börja göra saker nu, men att sätta sig på arbetsförmedlingen känns ju inte mer lockande än att ligga och glo film en regning sommardag?

som tur är så är denna vecka rätt så fullspäckad då den består av en trip till storstaden med anna och lina som redan är där, de blir klassåterträff, alldeles för länge sen, de blir med gaddning och så blir de midsommar. och gud så härligt det skall bli, men jag börjar med en sak i taget då jag åker till stockholm i morgon, tur att pappa skulle upp så jag slapp åka tåg för mig själv.. får se vad storstaden och systrarna eklöv har att bjud på.

blev ganska sur över en sak som hände nyss, dock gav det mig anledning tilll att skriva men endå, där sitter jag mitt inne johan falk, då de är frank wagner man är ute efter och så känner jag magen kurra, och de är dags för ett toabesök då nummer två var på utgång. heh.. fan när sånt händer allltså, precis varit reklam också. TYPISKT
iallafall, när jag dreglat färdigt över frank, så ska jag sova så jäkla skönt, eller iallafall försöka för det är upp sataans tidigt i morgon för att göra lite "nytta" någon gång måste man ju liksom.

Om ni någon gång undrar varför jag ibland skriver längre inlägg än vanligt, så är de just för att jag sitter på toaletten, va passar inte bättre liksom, än att stirra in i väggen eller så??
ja.. man är inte dum i huvudet direkt!

...

Publicerad 2011-06-17 14:59:42 i vardagligt

HEEEJ ALLIHOPA!

igår provjobbade jag på Gripholms Värdshus, och de gick väl, aldrig lätt att flyta på när man inte är van med sånt arbete, eller som jag, inte van med något arbete alls. men roligt var det iallafall! Stina tog hand om mig så väl, får ju inte glömma lenni heller, schysst pöjk de där.

Men.. nu är jag helt slut och ska sova ruset av mig sen blir det att städa rummet.

tom på ord.

Publicerad 2011-06-16 11:08:26 i vardagligt

som vanligt !

idag ska jag jobba men känner att humöret är som på bilderna nedan. är riktigt irriterad på en sak, MEN har hört att försöka duger och försökt har jag gjort så.

bara hoppa in i duschen, fly staden, jobb och lite myys med kajjan blir plåster på såreeenaja.. herrå

dålig uppdate

Publicerad 2011-06-14 20:38:02 i vardagligt

nu när jag ändå sitter här på muggen så kände jag att jag lika gärna kunde skriva ett inlägg, nu på senaste tiden har de vart galet dåligt med det då de var mycket annat som stått i vägen saker som student. och oj va denna dag var härlig, fan de går inte att beskriva vilken upplevelse, så overkligt, sån lycka och glädje, tårar och skratt. Fan nu är skiten slut och man ska ut i det så kallade verkliga livet. vi skiljs åt från varandra och vissa kommer träffas mer sällan än andra vilket suger häst balle, de är sådana saker som får en att vilja gråta. hoppas innerligt att vi smidare kommer att träffas ändå, vi måste göra det.

studenten var iallafall den bästa dagen i mitt liv. jävlar vad bra människor man har runt sig! så tack så himla mycket för allt, ni är guld värda om inte mer!!!

nu till det verkliga livet om man så säger...
två dagar av de nya livet har redan passerat och vad har jag gjort? jo legat på soffan och bara tagit det piano, i morgon händer lite grejjer då de är gaddning som står på schemat och oj vad jag är taggad!! vissa är otroligt skeptiska över detta då de tror jag kommer ångra sig och bla bla ... men känner så här då, ångrar man sig måste man lära sig att leva med sina misstag mer än så kan man inte göra och jag känner för full rulle att ångra mig är det sista jag kommer att göraa..
NO REGRETS, som är de nya talesättet!

denna kväll bjuder inte på så mycket, skulle ha mysit med kusinen och lina om de inte vore så att maten inte blev klar enligt planering. så får hoppas istället att lunkan kommer hit senare då hon ska med och hålla mig i handen i morgon. 

ja så nu... har jag glömt att skriva något må tro???

skitsamma isåfall

2 dagar

Publicerad 2011-06-09 14:27:30 i vardagligt

vart ska man börja en sån här regnig torsdag..

igårkväll var de hur soft som helst, fan va ja älskar mitt smidgäng, alla va glada och fulla och de är så de ska vara på studentveckan!

det börjar dra ihop sig och paniker flödar sakta in från olika håll. och alla smidare vet va ja menar med panik inte bara från ett håll. men annars borde de gå bra med allt på studenten , hoppas jag iallafall.

orkar inte skriva så mkt mer faktiskt, regnet gör mig deppig och ja tänkte sova.

4 dagar

Publicerad 2011-06-07 13:53:02 i vardagligt

jag vet inte va ja ska skriva.

känner mig som göran i sommaren med honom.. helt otroligt

är hungrig, allt går i kras. men som göran så är jag inte bitterr

5 dagar...

Publicerad 2011-06-06 00:36:42 i vardagligt

jag vet inte vad jag ska säga.. fick en sån otroligt obehaglig känsla.

JAG VILL MEN JAG VILL INTE .. fuck fuck fuck

godnatt

skin sol skin

Publicerad 2011-06-04 11:22:27 i vardagligt

ja, solen skiner och här sitter jag INOMHUS, förjävligt!! de där med att solen skiner och ja måste skynda mig ut verkar inte finnas där och de är snurrigt för jag vill ju ut i solen.. ska hjälpa mor min och städa lite sedan ska ja bege mig till elin och steka lite innan de är dags för fotboll !

kram på er

mmm

Publicerad 2011-06-03 13:06:21 i vardagligt

heeeeeeeeeej, balen var grym, de var skit mycke mat, hårspray och alkohol och de va skoj, alla mina vänner var så fina och eleganta! yeye.

idag mår man inte lika bra men de är bara påt igen

aauuu

Publicerad 2011-06-01 19:34:52 i vardagligt

det var skojsigt i västerås, hitta mig en studentkvällsklänning också. men den behöver justeras en aning, men älskar färgen och banden.

ikväll skulle jag nog ha gått ut på en krogrunda men jag skippar det för det är bal i morgon och ja skall vara så fräsch som möljligt till den känner jag.

längtar en aning men är fruktansvärt nervös, så tror att det som jag längtar efter är maten, måste va det, de andra skrämmer mig faktiskt..

ska väl strosa mig hem till elin om ett tag kanske, om inga andra planer har smidits av damerna på söder
bajsa och duscha står på schemat just nu.
herrå

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela