petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

Hej hej

Publicerad 2012-12-19 17:49:54 i

Snart jul, men vet ni va som är närmare än så. Domedagen, på fredag! Då dör vi allihopa!

Idag var jag på jobbintervju, hoppas hoppas hoppas säger jag bara! Detta jobb vill jag verkligen ha. Med min karma vet man faktiskt inte om det kommer gå vägen. Sorgligt.

Nu ska jag och träna.

Hallå där!

Publicerad 2012-12-06 23:27:07 i

Nu fick jag mig ett litet ryck igen, kände för att skriva lite. Och oj tänker alla då, två inlägg på en vecka?! Aa men det är sant faktiskt. För det första vill jag välkomna det första snökaoset till stan, hoppas det blir det enda. För det andra, satt och kollade i min kalender som jag har.. Sjukt mycket inplanerat nu alltså, hur ska pengarna räcka? Ja tänkte liksom man sitter ju inte på't om man så säger.. Och sen kommer den årliga frågan: vad gör man på nyår? För min del så blir det nog trysil, närmare bestämt 96% säkert nu alltså. Så de är väl bra, komma bort från stan, softa lite och hångla med massa norrmän, liksom hur skönt låter inte det? Jävligt skönt nu när jag tänker på det en andra gång.
Så får det nästan bli!

Nä nu tänkte jag entra sängen, häng med dit, annars så hörs vi nästa gång jag skriver.

Ha det bra så länge :)
Perra

Hallå allihopa!!

Publicerad 2012-12-04 01:33:06 i

Förstår att alla ni som läser min blogg är sjukt besvikna att jag inte skrivit på ett tag. Förstår er helt klart så jag ber helt enkelt om ursäkt för det. Men om sanningen ska fram som den egentligen alltid gör från min sida så har jag inget att dela med mig av.. Visst ibland blir det så att jag skriver av mig här då jag inte orkar prata med någon om det för de är inget som egentligen är värt att lyssna på, men ni som läser mina klagomål när dom väl kommer, uppskattas faktiskt! Kul.

Anledningen till att jag fick ett litet sug var egentligen inte anledningen till att jag skrev. Ligger ute i mälarbaden hos Ludde och kan inte sova. Linn och Ludde har redan lagt sig och jag ligger här i "min" våningsäng och bara grubblar lite. Ett typiskt grubbel som man inte vill belasta L&L med då ena L jobbar i morgon och den andra var bara allmänt trött! Jag själv är pigg som en tok och så vidare..

Nu när jag skrev allt detta meningslösa glömde jag helt bort vad det var jag egentligen skulle skriva. Men så är det när man är gammal och ensam. Bör stadga mig snart känner jag.. Eller något! Fast livet är härligt dock men det är som de är med det. Godnatt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela