petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

Söndag

Publicerad 2012-07-15 11:15:02 i

Idag är det mulet och segt.. Några tjejer drog till stranden nyss. Hanna och jag palla inte trycket. Paniken som uppstår på stranden då man är långt i från kyla, toan och skuggan. Sanden överallt på kroppen är inte att tala om ens. Fyfan säger jag bara. Poolen it i! Ikväll ska vi iallafall bli karatefulla och hångla med spanjorer. Vi får se hur de blir! Nu ska jag och Hanna lägga oss vid poolkanten och sova. De är där vi hör hemma. Herrå!!

Sommar och sol

Publicerad 2012-07-12 14:38:19 i

Igår var de sol och bad som vanligt, några åkte till stranden och några chilla vid poolen, var av en av dom va jag! Eftermiddagen och kvällen spenderades på ett grått och dystert ställe, inga pitbulls på det. Avnjöt iallafall en halvgod subwaymacka efter det och sen hopp i säng för idag är ingen vanlig dag, de är Hannas dag som vi skulle upp och fixa med, tårta på sängen och en dunderfrulle som heter duga! Vi skulle egentligen överaskat henne med David guetta på Ibiza men pga omständigheterna blev de inte så men vi ska försöka göra hennes dag så bra som möjligt. Just nu är det sola sola sola som gäller för jag tänker inte acceptera en vit Jag när jag kommer hem. Ha de bra Sverige!

Spain

Publicerad 2012-07-10 02:35:49 i

Äntligen framme, har stadgat oss och nu ligger vi till sängs, upp tidigt i morgon och träna lite innan frukost och fläskstek vid poolen. Jag och Emelie blev roomies, trevligt! Men vi har lite problem med våran ac då den inte vill vad vi vill.. Hoppas det blir kallare snart, ni som känner mig vet vilken klimakteriekossa jag blir i värme under sängdags.. Godnatt och sov gott ni som inte somnat än! Vi hörs i morgon och glöm inte att göra allt som Perra gör!

Hej hej hej

Publicerad 2012-07-09 00:42:57 i

Har inte skrivit sedan midsommar och vill egentligen inte skriva nu heller men känner att det skulle vara ett bra tidsfördriv för att locka fram John B, vi får se hur det går! Han brukar aldrig komma på mina villkor.. What to do! Stockholm och party var det som stod på schemat denna helg och det vart riktigt trevligt, precis som förväntat! Första gången på länge man drack väldigt stora mängder alkohol utan att bli bakis, bra gjort, vart heller inte så sent som det brukar bli. Tror det var pga klimatförändringen som kom under lördagen då man trodde att klimakteriet redan va här, svetten flöda och irritationen på allt var maximal men det gick snabbt över när man tog sig en dusch och sedan en vodka energizer till middagen. Anyway så är det Spanien i morgon och tio dagar framöver, det ska bli riktigt roligt! Så morgondagen består av packning och sånt! Tänker inte skriva så mycket mer trots att man har fått kli i fingrarna och skulle kunna komma fram till en novell om jag så fortsatte! Tänkte nu gå och knoppa tillsammans med mig själv och längta lite. Gillar livet just nu. Godnatt och glöm inte att göra allt som jag gör! Fred ut.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela