petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

Kent släpper ny magi!

Publicerad 2012-03-27 23:05:14 i vardagligt

Och jag måste ta mig tid att njuta!

Zumban zöög, men svettig blev man allt. God mat väntade sedan hemma och nu ska de bli skönt att sova. Jobb 8-14, träning sen bio med pappan. Mysonsdag! Godnatt hoes

Vlääääh

Publicerad 2012-03-27 14:38:47 i vardagligt

Orkar inte skriva men gör det ändå, jobbet gick snabbt och bra, så de va bra. Nu har jag ätit lite mellis och sedan blir det en fet tuppis.

Zumba ikväll.. Helvete alltså! Men har lovat patte..... Ett tips, lova aldrig saker
:((

Första inlägget på 100 år

Publicerad 2012-03-26 23:39:36 i vardagligt

Jo.. Känner väl att de är dags att ta tag i skrivandet. Alltid skönt att skriva ruset av sig. Jo hur är mitt liv nu och så då? Ja de ska jag tala om för er som bryr sig, livet funkar, jobb rullar på lite då och då, och ja de är skönt, speciellt när lönen kommer. Annars är livet som vanligt, en enda röra..Närrrrå, kidding! Vänner är kanon och de kan man aldrig få nog av. En egen lya skulle inte vara fel alls. Dock behövs de mer pengar för det, så de blir att flytta mellan mor och far ett tag framöver, bara man har tak över huvudet så är det okej;)

Ja nä.. De var väl allt jag hade på hjärtat för tillfället, men lovar, kommer jag på något mer som intresserar er så kommer de ett inlägg, var inte oroliga.
Nu är det sängen som gäller.
Jobb i morgon 8-14 helt okej jobbdag
Ciao bitchääz

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela