petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

Pain.

Publicerad 2012-11-19 01:12:14 i

Det gör så förbannat ont! Och inte fan är det snyggt heller, utseendet är ju allt jag har!! Nä skämt åt sidan. Ligger och lyssnar på musik nu och tänkte försöka bli trött men det går inte så bra, skulle kunna gå ut och röka men orkar inte klä på mig. Bara ligga och blunda tills det händer något!
Godnatt idioter!

&

Publicerad 2012-11-13 08:21:20 i

Ett härligt träningspass avklarat och solen tränger sakta fram.. Kan bli en bra dag. Saker att ta tag i, ska försöka hinna med och krama mina föräldrar idag också. Jobbigt att dom bor på olika håll, men de är som de är med de. Har bara inte blivit så mycket umgänge på senaste tiden.. *ledsen* hihi livet går vidare!

Lite jobb står på schemat och kanske lite annat, får se hur dagen blir, nu blir de dusch, ett tupplur och lite frukost med min sambo, eller ja.. Enligt patts är jag nog mer parasit än sambo HeHe.

++

Publicerad 2012-11-12 15:52:28 i

Ny vecka. Ledig vecka. Livet strosar på och det är väl dags att ta tag idet, YOLO så att säga, rätt som det är så är skiten över och då ska man väl ha hunnit leva loppan på de sätt man ska.
Let's put on my swag

ny vecka

Publicerad 2012-11-06 23:11:27 i vardagligt

helgen går alltid alldeles för fort. maskeraden vart lyckad om man frågar mig. att saker pajjar och folk bråkar de får man ta och räkna med faktiskt. sen är de ju tråkigt att de sker men så kan de vara ibland. JAG hade iallafall jävligt kul och kommer absolut anordna en fest nästa år igen. om någon vill vara med förståss
så så är det.
aa de var de jag ville dela med mig av ikväll iallafall..
sen får vi se när nästa inlägg kommer igen
ha de bra så länge

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela