petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

Trött!

Publicerad 2012-10-31 20:06:53 i vardagligt

Blir sjukt ledsen över saker och ting. Och inte nog med det så måste jag söka nytt jobb. Någon som har något som ligger och skräpar?

Hatar vuxenlivet!!!!!!

life sucks

Publicerad 2012-10-30 23:14:39 i vardagligt

känner att jag bara skriver blogginlägg när jag är deppig . och de är väl lite så de ska få vara.. !
livet är bra kasst ibland.
tänkte att jag idag efter jobbet skulle beställa en jacka nu när kylan snabbt ramlar in.. men de som inte ramlar in är pengar bara sådär. lönen denna månad var bättre än förväntningar. men när man kommer till jobbet och får besked om varsel så vill man gärna hålla hårt i dom pengarna man har att leva på.
mycke utgifter lite pengar.
vi hörs !

Torsdag

Publicerad 2012-10-18 23:44:09 i vardagligt

En hektisk dag på alla sätt och vis. Får 1 pitbull av 5 då dagen har varit stundtals helt ok.

Facebook flödar av arga inlägg kring våran kära djurpark. Därför tänkte jag skriva av mig av det här där jag faktiskt kan skriva vad jag vill och hur mkt jag vill. Så i morgon kommer ett långt inlägg om parken zoo. Bara för att få skriva av sig utan att skapa en diskussion. Typ, så ni vet. Nu ska jag iallafall sova så gott :)

stay in bed

Publicerad 2012-10-16 07:38:33 i vardagligt

önskar att ja kunde få sova mer, iallafalls tills man vaknar av sig själv.. ne men bara väntat tills lördag för att få uppelva det. vill bara ligga i min säng under täcket och myysa..
fan för jobb och tidiga mornar..

oh lord

Publicerad 2012-10-15 22:19:04 i vardagligt

förbannat tråkigt har jag.hade jag varit trött hade jag gått och lågt mig för längesen ´men jag är pigg som en jag vet inte vad men aa livet är bra underligt.
godnatt ifall ja skulle somna och torka ut av tråkighet

måndag

Publicerad 2012-10-15 20:28:00 i vardagligt

ny vecka. måste säga att ja verkligen inte gillar måndagar.. dock tänkte ja att de skulle vara schysst att bara ligga hemma och chilla med morsan, hade då glömt att hon inte skulle vara hemma ikväll så nu sitter jag här och tråkar, de suger tvärfett

 

lång dag

Publicerad 2012-10-12 19:19:00 i vardagligt

nu är de gjort de tog sin tid men nu är den på plats
bjuder på en sneakpeak i väntan på bättre kamera

onsdag, mitt på arbetsveckan

Publicerad 2012-10-10 23:52:28 i vardagligt

jobbar och sliter medans ungarna skiter.. så kan det vara ibland.
jag är iallafall sjukt trött på det mesta just nu, men framför allt för tillfället är jag trött men förstår inte varför jag inte sover i tid.
Gaddning på fredag som känns väldigt oplanerat för tillfället, inte från min och emelies sida då men endå, vi måste bli nöjda och än så länge har jag inte sett bilden in real life så vet egentligen inte så mycket eftersom att jag jobbar och när vi vart där på ledig tid har ingen dom vart där osv... så känns lite tajt med tiden och sånt när fredagen snart är här. ja så just nu är ja lite inne på orovägar men jag vet att min kära kusin som kan slita sig fixar det. annars är de bara att blåsa av helt enkelt men det är ju inget man heller vill.. nu ska jag iallafall slita mig från min envisa och gå till sängs innan jag skrivit ett inlägg lika långt och meningslöst som bibeln. i morgon väntar en lång dag men förhoppningsvis goda o glada händelser..

bjuder på en bild på min fina farmor innan läggdags

Ny vecka

Publicerad 2012-10-01 23:45:02 i vardagligt

Helgen var fantastisk men måste sluta festa till 0800.. Funkar inte om man vill må bra. Men de är kul, inte dagen efter då men ni förstår! Ja men var de vart en grym partykväll iallafall så de är kul! Måste säga att för första gången på länge var det riktigt kul på Grand också, perfekt folkmängd osv... Sen efterfest på det, som vanligt! Alltid kul vägra sluta. Idag var de inte lika kul att fördriva sig.……Aja nu är det slut på det roliga iallafall, kan inte fortsätta så här, ångesten stiger en över huvudet snart.
Godnatt alla ! Pp ändrar livsstil
Place

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela