petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

!

Publicerad 2013-01-31 16:05:00 i

jobbet gick väl, så gick träningen också! sitter nu hemma hos patte, vi är sugna på godis och popcorn men vi håller oss för vi är duktiga. nu ska vi sätta på en film och ta en eftermiddagslur. ikväll har det ryktas om pizza.. mumma! 

onsdag

Publicerad 2013-01-30 22:29:00 i vardagligt

Linn och jag satt idag nästan hela eftermiddagen och kvällen och försökte, vred och vände på allt för att få hennes bloggnamn ska fungera men utan resultat så åkte vi hem till mig och lagade väldigt god mat som bestod av kycklig o ris och väldigt vääldigt himelsk sås! sen kom Marcus och Ludde och gjorde oss sällskap och de är alltid lika trevligt så det var ett bra avslut på onsdagen. speciellt när man ska jobba i morgon.
Så nu säger jag godnatt och ska försöka slita mig från datan, vilket inte är så troligt men Godnatt!
 
 

Dead meat

Publicerad 2013-01-30 13:16:00 i

Sitter på gymmet nu efter ett bra pass med Frida och Linn. Jobbigt men nog om det. Nu ska ja hem och moffa mat.

FML

Publicerad 2013-01-30 00:38:00 i vardagligt


 
skrev nyss ett inlägg, ett bra inlägg också, men sen försvann allt så nu är jag arg och tänker inte skriva om det. fuck that! inget kan göra mig glad igen

Yoggi

Publicerad 2013-01-29 17:22:00 i

Träningen gick bra. Nog om det, sitter på muggen hemma hos linn. Har. Precis ätit lite mellanmål, de va gott! Snart ska vi åka och handla lite mat och ikväll bjuds det på ceasar sallad hos loffe till en bra rulle. Bra tisdag!
Hörs

><

Publicerad 2013-01-29 11:14:00 i

 

8.00 gnällde en liten hund och ville gå ut. Jag gick ut, sen gick ja och la mig. Och nu vakna jag igen. Trött as fuck

trött som ett as

Publicerad 2013-01-28 21:02:23 i vardagligt

 
Ikväll blir det att gästa sängen tidigt. blev inte mycket sömn i helgen och de känns verkligen. ca 8 timmar fick man ihop på både fredagsnatten och lördagsnatten.. tufft måste jag medge. igår blev de inte speciellt tidigt i säng heller.. fattar fan inte varför man vägrar att ge sig på kvällarna. de händer ju liksom inget ändå. sjuk man är.
 
har egentligen lust att gå och sova nu men vill se top model sverige innan de är dags.
 
 

Fruktansvärt irriterande..

Publicerad 2013-01-28 16:10:16 i

Något som stör mig!

Störningsmoment nr 1 28 januari 2013.
Här sitter man i ett hörn och väntar på skjuts. De kommer först en person, som röker. Människan ska ställa sig intryckt bakom mig i hörnet. ( de finns andra ställen att ställa sig på) efter en stund går han. Men sen kommer tillbaka. Men sen går han igen *äntligen* efter 5 min kommer det ett gäng och trycker in sig i hörnet. Börjar babbla på sitt språk och ger mig ingen ro.

Då är min stora fråga till er idioter som ska ställa sig där det redan står eller sitter en människa. VARFÖR? Ser ni inte att jag vill vara ifred. Om inte så skulle ni ha kollat på min blick som säger mycket väl att här sitter jag för att få sitta här ensam.

Här har ni då hörnet jag sitter i och där alltså ett flertal folk ställer sig och stör och röker sina babbecigg.
Otrevligt är va de är!

Godmorgon!

Publicerad 2013-01-28 11:43:00 i

 

Eller ja.. Egentligen är det ju inte morgon längre men ja gick upp nyss och är trött så då är det morgon för mig!
Snart träning med Louise iallafall sen blir de ett möte och sen är jag fri för måndagen.
Vi hörs

söndag

Publicerad 2013-01-27 20:34:27 i

Nu är helgen slut, igen! Skittrist tycker jag. Men å andra sidan har jag ju helg varje dag med tanke på att jag inte jobbar. Fast denna vecka blir det lite jobb. Men ändå, helg är ju alltid helg och det är en liten skillnad.
Det var iallafall en bra helg, med bra vänner och avslutas mysigt med bio tillsammans med systraskapet.

Nu drar jag mig tillbaka för idag.
Hörs

Perfekt

Publicerad 2013-01-26 05:29:51 i

Dagen i sig var sjukt trist! En bra jävla tid på gymmet med linn.. Sen en god middag med linn, träffa alla mina bästa' nu suget allt och jag ska gå hem.

Livet suger sen dör man !

Lets hit the gym

Publicerad 2013-01-25 13:46:15 i

Tjena alla monsterdiggare, tar mig en cigarett i väntan på linn. Vi ska åka och träna. Vi har typ blivit sådana där tränings partners hon och jag, det är kul! Vi blir svettiga och trötta, så vi får något utav det båda två.

Idag är de fredag. Och då vill jag göra något skoj! Så ja ska se till att de blir något skoj på agendan. Men nu ska jag först och främst pumpa bort fettet på kroppen! Om de går :)
Ha de!

Fuck you winter

Publicerad 2013-01-25 00:32:31 i vardagligt

Är så jävla trött på kylan, vill ha sommar. Svensk bra jävla sommar. Går i ide för resten av vintern och återvänder när värmen kommer tillbaka för så här kan vi fan inte ha det. Röka kan man inte göra för då får man amputera fingrarna och de vill man inte. Så röka under fläkten känns så jävla rätt.

Är fett trött men kan inte sova, nu är det helg och då ska ja fan se till att göra något skoj!!

Idag fick ja träffa både min kusin och lina, evigheter sedan och de gjorde mig glad. Annars har dagen i sig vart tråkig som fan. Men de botas alltid till kvällen vilket är bra, sen ska man sova och genomgå samma skit igen. Ge mig ett jobb för fan!

Fred!

Sol i sinne, brun inne!

Publicerad 2013-01-24 12:16:31 i

Jag ligger faktiskt och tänker på en sak. När man ligger i sängen och försöker sova, då känns det som att man slösar bort hela dagen., men om jag ligger i sängen på exakt samma sätt fast inte blundar och försöker sova utan t.ex. Pillar på mobilen, då känns de inte lika bortslösande? Undra varför de är så eller om det bara är jag som tänker på det??

Nu önskar jag iallafall att jag kunde finna ork så jag kunde gå upp ur sängen, laga mat och sen åka och träna med linn, tyvärr är min ork bortblåst och linn ligger förmodligen och sover.. Så ja får ligga här ett tag till och pilla lite..

Ha en fantastisk dag. Solen skiner och det är ganska fint!

Vad hände?

Publicerad 2013-01-23 23:24:07 i

Nu var det ett bra tag sedan som jag skrev här i bloggen, igen! Kul att så många sticks around iallafall, måste vara sjukt tråkig för alla desperata läsare som varje dag klickar sig in här uppspelta på att ett nytt inlägg ska ploppa upp. Är inte ledsen för det och tänker inte be om ursäkt iallafall, ja har inge ballt att skriva så då gör ja de bara inte.
Nu fick ja dock lite sug till att skriva av många anledningar, många som länkar sina nyaste och fräschaste inlägg, tankar som flödar eller bara ren uttråkighet. Ja you name it. Iallafall så tänkte jag inte skriva något speciellt intressant.

Mitt liv är inte speciellt muntert just nu. De är fitnessfight vilket betyder end of the good life kan man säga. Men de är som de är med det. Vill man vara fin får man lida pin. Förtillfället är jag väldigt nära ett återfall på många kategoris.. Blir varken smalare eller mindre sugen på saker, VARFÖR fortsätter jag då?
Jo de ska jag tala om för er. När jag gjort detta, då kan jag iallafall säga att jag försökte och gjorde mitt bästa. De är ju alltid nåååt! Sen blir man ju inte gladare direkt men de får man ta då.

Ja nä jag har väl inte mer på hjärtat gör idag. Kanske kommer det ett inlägg i morgon om ni har turen till det.

Å andra sidan, varför ska ni få den turen när jag har sådan otur i allt jag gör? Aa precis, godnatt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela