petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

:(

Publicerad 2013-05-28 19:40:27 i vardagligt

har så brutalt jäkla tråkigt och är brutalt jäkla hungrig. skulle rädda min kväll så brutalt mycket om någon kunde komma, pick me up och sen köpa käk och umgås. men nej, jag får umgås med denna byracka som tror han är kung och morrar när någon stör honom.
tack Gud! fuck you!

söndag

Publicerad 2013-05-26 19:21:28 i vardagligt

jag men då är vi här igen, söndag bakfull och ångest. de där går som en omloppsbana, samma visa varje helg och man lär sig inte ett dugg. känns lite som att bägaren rann över nu. dock kommer de nog att vara en större bägare nästa helg som också kommer rinna över.. man vet aldrig med det där.
Iallafall! igår var de super trevligt hemma hos Linus och Louise så det tackar man för även Harrys var de nog trevligt på. idag, inte lika trevligt men de släpper nog. nu ska jag skynda mig här på muggen så att patte kan få duscha.
vi hörs så länge, hej!

fredag, i all ära

Publicerad 2013-05-24 23:13:54 i vardagligt

åkte till Västerås idag för att köpa mig en nyckel, jag kom hem utan cykel.. när de kom till kritan kände jag att jag inte ville lägga pengar på en ny. trots att jag verkligen hitta en cykel som jag verkligen fastna för så blev det inget. brev några tröjor istället. en cykel kan jag sno i helgen.. nu på kvällen har jag haft så brutalt tråkigt så jag vet inte riktigt vart ja ska ta vägen men ändå så fick de bli vägen ner i sängen.
jobb i morgon 8.46 -15.15 efter det är jag fri full och lycklig'
ses på Harrys!

onsdag.

Publicerad 2013-05-22 07:52:49 i vardagligt

idag är det lillördag och det är ju trevligt dock blir de inge lördag av denna onsdag. hoppas jag får kompa på jobbet så jag kan sova en sväng för jag är sjukt trött. sen blir de dags för lite bläck och de längtar jag till.

tisdag.

Publicerad 2013-05-21 08:13:13 i vardagligt

svårt att gå upp idag,har brutalt ont i munnen eftersom tanden prompt ska växa och värka. bara bita ihop kan man ju säga men det är ju liksom då de gör ont, pratar jag gör det ont, pratar jag inte gör det ont. vad jag än gör så gör det ont. vill bara hem och sova för jag har ont och är lite ledsen, vad kan lindra smärtan? någon som vet?

osund

Publicerad 2013-05-20 08:15:36 i vardagligt

jävla skit, halsen blir aldrig bättre och nu har jag en visdomstand längst bak som göra jätte ont, så fort jag öppnar munnen lite så gör det ont. halsen gör ont allt gör ont och jag vill gråta lite.

damn you monday.

Publicerad 2013-05-20 07:29:39 i vardagligt

jag är så tröt!!! fan också.. riktigt jobbigt, sitter och försöker hålla mina ögon öppna och jag kan bara längta tillbaka till sängen för jag sov så himla fantastiskt inatt! välbehövligt men alldeles för lite, ska sova när jag kommer hem också punkt slut.

btw, need cigg

irriterande

Publicerad 2013-05-19 15:00:13 i vardagligt

hur det kommer sig att jag inte är bakfull är ju nästan ett under..
det var sjukt trevligt igår, melodifestivalen vin och bra sällskap och senare en tripp till bakfickan där man alltid blir bemött på bästa sätt' så fantastiskt! senare blev de Håpes en sväng och senare efterfest som sluta halv 9 i morse. alltid kul att träffa nytt folk, det som är irriterande är att man träffar intressanta personer och kommer inte kommer ihåg vad personen heter.. brutalt irriterande. livet går vidare men idag suger allt lite extra mycket

sick or not

Publicerad 2013-05-17 19:06:37 i vardagligt

sov sjukt dåligt inatt för att jag hostade en del och bara hade allmänt svårt att komma in i en bra sömn. resulterade i att jag fick gå hem från jobbet, huvudet hängde inte med och rösten svek mig. sov i ca två timmar när jag kom hem och nu känns de som att inget har hänt, ikväll blir de att gurgla wiskey eller hur man stavar till det och sedan försöka hålla sig i det skicket man mår för tillfället

bokat

Publicerad 2013-05-16 11:28:01 i vardagligt

på onsdag är det dags igen!
precis som på bilden fast inte så fult kors (ritat av mig själv)

trött och rastlös

Publicerad 2013-05-14 23:06:53 i vardagligt

jag är trött.. men har ingen lust att sova, va ska man göra då?
jag vet inte. blir nog att lägga sig iallafall kanske. sitter och kollar på tattueringar i alla former och jag blir tokig. vill vara helt täckt av bläck. suuurr ja blir

--

Publicerad 2013-05-14 16:42:14 i vardagligt

ja ska inte säga att jag hatar mitt jobb.. de gör jag inte. men jag hatar att ingen är så cool som mig och vågat därför inte prata med mig. de är tråkigt, jag är ensam, coolast men ensam. det är tråkigt. speciellt när jag gillar att prata.
fuck that. ikväll vill jag ha någon att prata med.

+

Publicerad 2013-05-13 22:16:00 i vardagligt

nu har de varit torka på många håll.. men ikväll var de dags att skriva snart.
är sjukt sugen på en ny gaddning, spontant kom de som en blixt från himlen. vill också göra klart min arm samt andra armen.. prioritera mera, blir de lilla så fort tid finns.. anyway, soft tycker jag.
har halsont och troligtvis behöver ja knapra penicillin av någon anledning som är irrelevant. men lite sjuk är jag.
förövrigt är jag glad, solen skiner och sommarn är på väg, men snälla ni som tror är de är en het sommardag mitt i juli, ta de lugnt, sätt inte på er dom kortaste shortsen ni har så halva skinkan sticker ut, gör inte det på hela sommaren tack. det är inte snyggt!
annars har ja inte mer att säga. jobb hela veckan! tjabba

bloopis, eller kalla de va du vill.

Publicerad 2013-05-07 16:12:58 i vardagligt

det är så att jag satt och nätshoppa lite för någon vecka sedan- hitta en skitsnygg vårjacka och tänkte: denna ska bli min. ja kollar in storleken och lägger i varukorgen. med glädjande besked dimper den ner i brevinkastet bara någon dag efter beställningen.
till min glada förväntan springer jag och sliter upp paketet för att få se min snygga jacka tänker jag.
den tanken och glädjen ändrades snabbt till besvikelse och förundran.
det var ingen jacka i det paketet
det var bodyn, som modellen hade på sig under jackan som jag trodde jag beställde.
till mitt försvar så var de ingen fokus alls på bodyn på bilden i fråga om utan det var jackan som framhävde fokusen och därför läste inte jag att de var bodyn jag klicka hem. men med sorg och besvikelse har jag nu bodyn här hemma( det är försent att skicka tillbaka den)
SÅ nu undrar jag om det är någon som vill köpa den av mig?

säljes för 250:- ett pris som kan diskuteras.
storlek : L men sjukt liten i storlek

fuck kvinnolivet

Publicerad 2013-05-06 22:17:38 i vardagligt

en gång i månaden. har legat nerbäddad i sängen hela eftermiddagen men orkade mig upp lagom till AIK matchen.. vilken match och vilken jäkla stämning, så himla fint gjort! idag är man extra stolt att vara AIKare. nästa måndag är jag förmodligen på plats på friends arena för att kolla på hyllningsmatchen för Ivan Turina. En sån match vill man inte missa.
nu blir det att kolla klart på Beck sen sova bort smärtan.

btw har jag fått tatueringsmani, galet alltså!

good morning friday

Publicerad 2013-05-03 08:22:59 i vardagligt

vilken härlig morgon. ledig men ändå vaken är inte de fantastiskt! ligger i sängen och drar mig sen kan jag göra vad jag vill, skönt! de ska gudarna veta.
vi hörs efter att jag har gjort ingenting

sorg.

Publicerad 2013-05-02 14:39:19 i vardagligt

det inte alltid livet är rättvist, jag är inte ett stort fan av fotboll men AIK ligger varmt om hjärtat så för mig är detta fett sorgligt, Ivan turina dog i sin sömn och lämnade efter sig en familj av fru barn lagkamrater och supportrar. idag sörjer alla denna tragiska händelse. och man är lite ledsen i ögat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela