petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

The big news.

Publicerad 2013-11-19 23:17:08 i vardagligt

Att Sverige inte är med i vm eller att blondinbella äntligen fått ur sig oäktingen Gillis? 

Egentligen kvittar båda, men ändå intressanta ämnen att skriva lite om. 

Och vi kan ju börja med Gillis, oäkting är han för visst blev han till innan giftemål.. Skamligt inför Gud. Ungen hann knappt komma ut innan han vart upplagd på instagram, liksom vad är viktigare än att alla följare ser han ( han var ju inte oväntad direkt).. Grabben har redan gått i mor sins fotspår och släpper sin första bok "babyboost" en uppföljare av BBs böcker. Omslaget blir såklart bilden som printades på instagram tidigare i dag. 
Önskar all lycka till Gillis då det verkligen kommer att behövas, först och främst för att namnet Gillis tror jag inte kommer att gå hem och för de andra. Att blondinbella är din mamma, Hujedamig! Behöver inte säga mer, vi ses på instagram gillieboy..

Och nu till något mer skrattretande..
Sverige förlorade ju som alla vet? Och jag tycker det är tråkigt att svenska folket ens byggt upp något slags hopp gällande detta. Att möta Portugal i kvalet står ju skriver i sten- hejdå vm..
Det är förvånande också, jag som har spelat fotboll som yngre trodde hela tiden att fotboll var en lagsport, ändå hör man tjat om Zlatan hit och Zlatan dit. " nu är de dags för Zlatan att göra mål" " allt hänger på Zlatan, ska han säkra platsen i vm"  hur vore de om Sverige kunde agera som ett lag och inte förlita sig på en spelare. Nu håller jag ju med att han är den bästa vi har, men de är ju inte så att resterande idioter är med i landslaget för att dom vunnit en plats i Bingolotto? Dom har väl på något vänster kvalificerat och gjorts sig förtjänt av en plats dom också.. Så hur vore de om alla 11 spelare tillsammans kunde åstadkomma något? Istället för att Zlatan ska bära alla på sina axlar.. Nä jag tycker de är synd.. Förstår om Zlatan skäms, de gör jag annars åt han. Och ta bort hamrén, värdelös kille. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela