petra elisabert

bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögonen hör jag fortfarnade änglarna sjunga om bara dig

Om Gud vill ses vi igen

Publicerad 2013-09-18 10:56:36 i vardagligt

Hoppas på en bra dag. En dag utan huvudvärk iallafall. Det är dags att bege sig till träning för att sedan jobba några timmar sen är de ledigt torsdag, jobb fredag och ledig i helgen. Underbart skönt. Nu måste jag sätta fart. Pappa kommer snart och hämtar mig och jag är inte klar med något än så länge.. 

Godmorgon

Publicerad 2013-09-17 09:47:03 i vardagligt

Sitter på balkongen och röker. Mulet och kallt är det. Och idag blir det en promenad till träning och jobb. Inte alls fantastiskt om man frågar mig. 
Iallafall så är det vad som måste göras. 
Herrå

trött

Publicerad 2013-09-16 22:11:27 i vardagligt

så jävla trött på allt.

ständig huvudvärk, inget blir som jag vill, kan aldrig uttrycka vad jag känner, orkar inte med vardagen, orkar inte tänka på att äta rätt, träna osv.. ja, de finns en hel del saker jag skulle kunna rabbla upp men det är ingenting jag heller orkar. 
Önskar bara att livet hade en pausknapp så man kunde softa ett tag. 
Jag bara väntar på att livet ska få en vändning snart. och dom som säger att man ska låta allt ske vart efter, när man minst anar det, skit på er! Ni är dumma i huvudet. 
Ge mig ett liv med pengar, pojkvän  
och en snygg kropp så ska jag sluta klaga.

jag är din

Publicerad 2013-09-15 21:29:47 i vardagligt

om du vill ha en idiot lägg din hand i min


ligger rastlös i soffan och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. funderar på att ta en promenad bara för att fördriva tid, kanske bli lite trött eller något.. klarar inte av att sitta här mer. nu måste någonting hända i mitt liv. DET HÄR ÄR TRÅKIGT de är Inge synd om dig

Publicerad 2013-09-15 12:58:15 i vardagligt

du är bara van.

Sitter och rastar på jobbet, röker cigaretter i rad och tänker lite smått på livet. Hatar när jag gör det för tankarna blir fucked. ska sluta plåga mig själv och återgå till irriterade kunder. Be till gudarna att få gå hem tidigare.

Torsdag.

Publicerad 2013-09-12 14:58:28 i vardagligt

Hej hopp! Äntligen är arbetsdag torsdag avklarad, träningsdag torsdag också avklarad, man kan säga att de är ett glädje moment i sig. Fantastiskt att vara ledig i morgon. Blir sleepover hos M, himla mysigt. Innan det ska jag hinna göra en del saker. Som att tex SOVA!! Mohaha love IT, hinner få in två timmar innan det är dags att göra nytta. Då ska bebo iväg och bli badad och få manikyr, lyxigt om ni frågar mig? Ingen som badar mig och putsar mina naglar..
Anyway, de är som det är, livet rullar på och humöret är på topp. Bättre än så är det inte. 
Fred! 

++

Publicerad 2013-09-10 18:00:01 i vardagligt

Effektiv dag må jag inte säga, gjort 3av 3 viktigaste sakerna idag, tränat, jobbat tupplur innan matlagning 

-,-

Publicerad 2013-09-10 11:23:11 i vardagligt

Idag är det tisdag. Idag valde jag lite extra sovmorgon och valde att träna efter jobbet istället för före. Mycket klokt av mig då jag var väldigt trött hihi 
Ikväll är de idol + Hollywood frus MAGISKT  men först jobba klart! 


FREDAG

Publicerad 2013-09-06 15:18:16 i vardagligt

Äntligen är den här, dagen alla längtar efter hela veckan. Vanligtvis skulle jag säkert ut och supa skallen av mig ikväll. MEN ICKE. Tar emot men ändå skönt. Dock vet jag inte riktigt va ja ska göra ikväll faktiskt.. De visar väl sig.

Dagen började iallafall med ett träningspass, och nej, de var inte squats och cardio. De va hederliga benböj och kondition.
Nu sitter jag på jobbet och har de gött. Snart rast, vi hörs

Min frustration har tagit över mig.

Publicerad 2013-09-05 23:37:26 i vardagligt

Blev en sväng förbi min bf p ikväll efter jobbet. Alltid lika mysigt och trevligt, sen blev jag hemskjutsad till och med. Nu ligger jag här i sängen och inväntar fredagen. Glad att de är fredag, har längtat enda sen i måndags. Denna helg ska inget eller ingen få förstöra mitt humör, har blivit för mycket sv de på senaste tiden.

Annars då? Jo allt är bra, lever än så länge och de är bra.

Nu stänger ögonen för idag,
På återseende

8===D (_,_)

Publicerad 2013-09-04 22:47:47 i vardagligt

dagen började jävligt dåligt och fortsatte så i dess like, hatar att lägga mig arg och irriterad över allt och alla

Godnatt för fan!

FUKK

Publicerad 2013-09-03 11:48:43 i vardagligt

är så sjukt irriterad just nu. var hos doktorn i morse och innan det fick jag varken äta dricka eller röka. skulle vara där 10.15 sen får man aldrig komma in i tid och sånt suger ju. själva besöket gick bra, men kommer hem och ska laga mat osv inför dagen. och där rinner tiden iväg och jag hinner inte träna innan jobbet.. får bli styrka här hemma innan man får ta en promenad. hade allt planerat men jag och att laga mat är två saker som verkligen inte går ihop

en sur perra önskar ingen av er en bra dag.

+

Publicerad 2013-09-02 22:05:47 i vardagligt

äntligen är måndagen över, det är skönt. något med måndagar som jag föraktar. vissa har söndagsångest, min kommer på måndagar. iallafall så har man klarat av dag 1 i fighten, alla måltider ätna och träning gjort. i morgon startar ja dagen med ultraljud och sedan träning och jobb. bara roliga saker, ska bli intressant och se va dom kan hitta inne i magen. hihi

nu blir de sängen. gnatt

one more time

Publicerad 2013-09-02 10:55:42 i vardagligt

yes. Jag och Patte tänker köra fitnessfigten ännu en gång. 97 dagar kvar till domenikanska republiken och visst vill man ligga på playan utan våtdräkt. Speciellt när vi får med oss grabbarna, hehe men japp. 30 dagar ff sen blir de 5:2 metoden i 60 dagar.

just nu ligger jag och myser i sängen innan det är dags att packa väskan för träning och jobb.

Oh ja. Gadda mig igår igen, fick presentkort av mina fantastiska vänner när jag fyllde. dom e bäst hihi
Grymt nöjd är jag iallafall så de är awesome.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela